04.12.2020

  • Βάζουμε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο μέχρι να καραμελώσουν.

  • Στη συνέχεια ρίχνουμε το κουκουνάρι, τα καρύδια, τα κάστανα, το ξινόμηλο , την κανέλα , ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά ακόμα.

  • Προσθέτουμε το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με κρασί και περιμένουμε το αλκόολ να εξατμιστεί.

  • Σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη γέμιση στην άκρη να κρυώσει.

08/01/20 15:41

Πίτα με leftovers

Βάζουμε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο μέχρι να καραμελώσουν. Μόλις καραμελώσουν, ρίχνουμε τις σταφίδες μαζί με το ρόδι και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά ακόμη. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κουκουνάρι, τα...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook