13.11.2019

  • Πάνω από τη ζύµη απλώνουµε τη µαρµελάδα Stute ροδάκινο αφήνοντας 1 δάχτυλο κενό περιφερειακά.

  • Το τυλίγουµε σε µεµβράνη και το αφήνουµε για 2 ώρες στο ψυγείο να ξεκουραστεί.

  • Πιέζουµε τις άκρες από τις λωρίδες, ώστε να κολλήσουν µε την κάτω ζύµη.

  • Ψήνουµε στον προθερµασµένο φούρνο για περίπου 1 ώρα.

17/10/19 13:25

Πίτα με καρύδια και μαρμελάδα Stute Ροδάκινο

Βάζουµε όλα τα υλικά µαζί στον κάδο του µίξερ, εκτός από τη µαρµελάδα Stute ροδάκινο και τη στέβια και τα ανακατεύουµε µε το φτερό µέχρι να σχηµατιστεί ένα οµοιογενές ζυµάρι. Το τυλίγουµε σε µεµβράνη και το αφήνουµε για 2 ώρες στο ψυγείο να ξεκουραστεί. Προθερµαίνουµε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook