07.07.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Υποστήριξε δε ότι η Άγκυρα θα ανακοινώσει νέες πρωτοβουλίες για την εξωτερική πολιτική της στις αρχές Αυγούστου, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει προχωρήσει στη δέσμευσή της για την άρση της βίζας των Τούρκων πολιτών.

  • Και αυτό, όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, λόγω της καθυστέρησης που παρατηρείται στην άρση των θεωρήσεων για Τούρκους υπηκόους.

  • Ωστόσο υποστήριξε, η Τουρκία πρότεινε στην Ευρωπαϊκή Ένωση οι συμφωνίες να τεθούν ταυτόχρονα σε εφαρμογή, χωρίς να λάβει απάντηση.

  • Αναστείλαμε τη συμφωνία επανεισδοχής, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι TGRT.

24/07/19 12:08

"Πισωγύρισμα" Τουρκίας για συμφωνία επανεισδοχής

Και αυτό, όπως δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, λόγω της καθυστέρησης που παρατηρείται στην άρση των θεωρήσεων για Τούρκους υπηκόους. Διεμήνυσε, μάλιστα, ότι η συμφωνία επανεισδοχής μεταναστών και η εφαρμογή της συμφωνίας για τη βίζα, θα εφαρμοστούν ταυτόχρονα. Ο...

rikNews ·

"Πισωγύρισμα" Τουρκίας για συμφωνία επανεισδοχής

rikNews

Τουρκία - αναστολή συμφωνίας επανεισδοχής με Ε.Ε.

Υποστήριξε δε ότι η Άγκυρα θα ανακοινώσει νέες πρωτοβουλίες για την εξωτερική πολιτική της στις αρχές Αυγούστου, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει προχωρήσει στη δέσμευσή της για την άρση της βίζας των Τούρκων πολιτών. «Η συμφωνία επανεισδοχής και η άρση της βίζας θα τεθούν...

rikNews ·

Τουρκία - αναστολή συμφωνίας επανεισδοχής με Ε.Ε.

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook