23.07.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημερώνεται καθημερινά από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, για τις εξελίξεις.

  • Μιλώντας στο ΤΡΙΤΟ, ο κύριος Οικονόμου χαρακτήρισε πολύ σημαντική την συνάντηση της ηγεσίας του ΠΙΣ με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη την ερχόμενη Δευτέρα.

  • Πέραν της ηγεσίας του ΠΙΣ, στη συνάντηση στο Προεδρικό αναμένεται να παραστούν, επίσης, ο Υπουργός Υγείας και η ηγεσία του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ).

  • Ο ΠΙΣ, είπε, θα θέσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το αίτημα για ελεύθερη άσκηση ιατρικής εκτός του ΓεΣυ.

04/01/19 08:54

ΠΙΣ: Είμαστε υπερ της εφαρμογής ενός σωστού ΓεΣυ

Μιλώντας στο ΤΡΙΤΟ, ο κύριος Οικονόμου χαρακτήρισε πολύ σημαντική την συνάντηση της ηγεσίας του ΠΙΣ με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη την ερχόμενη Δευτέρα. Ο ΠΙΣ, είπε, θα θέσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το αίτημα για ελεύθερη άσκηση ιατρικής εκτός του ΓεΣυ. Ο κύριος Οικονόμου...

rikNews ·

ΠΙΣ: Είμαστε υπερ της εφαρμογής ενός σωστού ΓεΣυ

rikNews

Την αποφασιστικότητά του για ΓεΣΥ θα εκφράσει στον ΠΙΣ ο ΠτΔ τη Δευτέρα

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημερώνεται καθημερινά από τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, για τις εξελίξεις. Ενόψει της ολοκλήρωσης των επαφών που έχει ο κ. Ιωάννου με όλους τους εμπλεκόμενους, αύριο...

rikNews ·

Την αποφασιστικότητά του για ΓεΣΥ θα εκφράσει στον ΠΙΣ ο ΠτΔ τη Δευτέρα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook