04.08.2020

  • Η κ. Πηλείδου ενημέρωσε την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών για τους νέους κανονισμούς που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο, αναφορικά με τη νέα τιμολογιακή πολιτική που προωθεί το Υφυπουργείο.

  • Η Υφυπουργός Ναυτιλίας επεσήμανε εξάλλου πως ήδη η Δανία έχει καταργήσει το αρχικό τέλος εγγραφής, με αποτέλεσμα το δανέζικο νηολόγιο να είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο στην Ευρώπη.

  • Η κ. Πηλείδου ζήτησε από τα μέλη της Επιτροπής όπως οι κανονισμοί εγκριθούν πριν το επερχόμενο Συνέδριο Ναυτιλιακή Κύπρος, που αρχίζει στις 6 Οκτωβρίου.

  • Με τους κανονισμούς προωθείται στρογγυλοποίηση των τελών (που είχαν προκύψει από τη μετατροπή τους από κυπριακές λίρες σε ευρώ), ομαδοποίηση τελών και κατάργηση τελών για υπηρεσίες που δεν προσφέρονται πλέον.

13/09/19 11:56

Πηλείδου: Κατάργηση τελών εγγραφής για ώθηση στο κυπριακό νηολόγιο

Η κ. Πηλείδου ενημέρωσε την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Μεταφορών για τους νέους κανονισμούς που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο, αναφορικά με τη νέα τιμολογιακή πολιτική που προωθεί το Υφυπουργείο. Με τους κανονισμούς προωθείται στρογγυλοποίηση των τελών (που είχαν προκύψει...

rikNews ·

Πηλείδου: Κατάργηση τελών εγγραφής για ώθηση στο κυπριακό νηολόγιο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook