16.10.2019

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε ψιλοκομμένα τα κρεμμύδια , τα καρότα, το σέλερι, το σκόρδο και τη καυτερή πιπεριά.

  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το κόλιανδρο, το κύμινο και την πάστα κάρυ και ψήνουμε για 1-2 λεπτά ακόμη.

  • Χαμηλώνουμε τη φωτιά σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 25′ περίπου μέχρι να μαλακώσουν οι φακές αλλά να μηλιώσουν.

10/06/19 10:07

Πικάντικες φακές με φασολάκια και φρέσκο σολομό Blue island

Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε ψιλοκομμένα τα κρεμμύδια , τα καρότα, το σέλερι, το σκόρδο και τη καυτερή πιπεριά. Ανακατεύουμε τακτικά να μαλακώσουν για περίπου 3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κόλιανδρο, το κύμινο και την πάστα κάρυ και ψήνουμε για...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook