28.05.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν ανήλικο οδηγό να βρίσκεται στη θέση του οδηγού, σταθμευμένου οχήματος.

  • Μόλις ο νεαρός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εκκίνησε το αυτοκίνητο και με ιλιγγιώδη ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο, ενώ θεάθηκε να ρίχνει έξω από το παράθυρο μικρή ποσότητα κάνναβης, η οποία παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

  • Ο 15χρονος κατάφερε να διαφύγει, για να εντοπιστεί λίγο αργότερα, ενώ ανακρινόμενος, παραδέχθηκε, την κατοχή των ναρκωτικών και των τροχαίων αδικημάτων που διέπραξε.

27/08/19 13:13

Πιάστηκε με ναρκωτικά 15χρονος στην Λεμεσό

Παραδέχθηκε την κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και τη διάπραξη τροχαίων αδικημάτων, 15χρονος ο οποίος οδήγησε αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα για να διαφύγει τον έλεγχο των αστυνομικών, στη Λεμεσό.

typos cyprus ·

Ναρκωτικά στην κατοχή 15χρονου οδηγού, που συνελήφθη στη Λεμεσό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ενώ βρίσκονταν χθες βράδυ σε μηχανοκίνητη περιπολία, εντόπισαν ανήλικο οδηγό να βρίσκεται στη θέση του οδηγού, σταθμευμένου οχήματος. Μόλις ο νεαρός αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς εκκίνησε το αυτοκίνητο και με ιλιγγιώδη ταχύτητα...

rikNews ·

Ναρκωτικά στην κατοχή 15χρονου οδηγού, που συνελήφθη στη Λεμεσό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook