06.07.2020

  • Η εν διαστάσει σύζυγός της, με την οποία είναι στην διαδικασία του διαζυγίου, είναι η Anne Mclain, αστροναύτης της NASA, η οποία, το διάστημα εκείνο, βρισκόταν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

  • Η Mclain, όπως αναφέρουν οι New York Times, αποδέχεται ότι έκανε log in στον λογαριασμό της πρώην συζύγου της, όμως αρνείται οποιαδήποτε κακόβουλη πράξη.

  • Αρνείται κάθετα οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια, ανέφερε η δικηγόρος της Mclain, Rusty Hardin, με την οποία το euronews προσπάθησε να επικοινωνήσει, όμως δεν έλαβε κάποια απάντηση μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο.

  • Μέχρι τον Ιούνιο του 2019, 109 χώρες συμμετείχαν στην Συνθήκη, μεταξύ αυτών Οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ρωσία, ενώ 23 ακόμη έχουν συνυπογράψει αλλά δεν έχουν προχωρήσει στην διαδικασία κύρωσης.

26/08/19 17:41

Ποια νομοθεσία καλύπτει τους αστροναύτες στο Διάστημα;

Η εν διαστάσει σύζυγός της, με την οποία είναι στην διαδικασία του διαζυγίου, είναι η Anne Mclain, αστροναύτης της NASA, η οποία, το διάστημα εκείνο, βρισκόταν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Η Mclain, όπως αναφέρουν οι New York Times, αποδέχεται ότι έκανε log in στον λογαριασμό...

rikNews ·

Ποια νομοθεσία καλύπτει τους αστροναύτες στο Διάστημα;

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook