19.09.2019

  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μας και τα τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο για ένα τρίλεπτο περίπου.

  • Ακολούθως ρίχνουμε στο τηγάνι μαςτον μαΐντανό, τα ψιλοκομμένα ντοματάκια, τη ζάχαρη, τη δάφνη, το κρασί και αλατοπιπερώνουμε.

  • Τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί, τα κόβουμε δημιουργώντας καρέκαι τα αλατοπιπερώνουμε.

  • Σιγοβράζουμε για ένα πεντάλεπτο και βάζουμε σε ταψί την μισή ποσότητα απ' αυτό το μείγμα.

19/08/19 00:06

Πέρκα με ντομάτα και σκόρδο

Πλένουμε τα φιλέτα της πέρκας. Τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί, τα κόβουμε δημιουργώντας καρέ και τα αλατοπιπερώνουμε. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μας και τα τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο για ένα τρίλεπτο περίπου. Ακολούθως ρίχνουμε στο τηγάνι μας τον μαΐντανό,...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook