27.05.2022

  • Η συγκεκριμένη δράση θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται σε πόλεις που δραστηριοποιούνται οι εταίροι ανά τον κόσμο, όπως Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Στοκχόλμη, Ελσίνκι, Άγκυρα, και Βαρκελώνη.

  • Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τις δικές τους στρατηγικές βιωσιμότητας, αλλά παράλληλα θα συνεργάζονται με όλο το δίκτυο της πρωτοβουλίας Priceless Planet Coalition για την πραγματοποίηση κοινών δράσεων.

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση, στόχος της πρωτοβουλίας είναι η δημιουργία ενός αποτελεσματικού δικτύου, όπου μέσα από τη συνεργασία θα ενισχύονται τα αποτελέσματα και ο θετικός αντίκτυπος των δράσεων, με απώτερο στόχο την ωφέλεια ολόκληρου του οικοσυστήματος.

  • Μία από τις πρώτες δράσεις του δικτύου θα ενθαρρύνει τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ανταμείβοντας κάθε επιβάτη για τη χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών με τη φύτευση ενός δέντρου.

23/01/20 12:59

Περιβαλλοντική πρωτοβουλία από Mastercard για φύτευση 100 εκ. δέντρων

Τη δημιουργία της πρωτοβουλίας Priceless Planet Coalition, μίας πλατφόρμας με στόχο την ενίσχυση των ενεργειών εταιρικής βιωσιμότητας και την πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων για την προστασία του περιβάλλοντος, ανακοίνωσε η Mastercard, η οποία, σε συνεργασία με εταίρους...

rikNews ·

Περιβαλλοντική πρωτοβουλία από Mastercard για φύτευση 100 εκ. δέντρων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook