30.09.2020

  • Μέσα από την πανδημία αποδείχθηκε η σημασία του αγροτικού τομέα, τόνισε ο Κώστας Καδής, αφού όπως υπέδειξε επειδή συνέχισε να δραστηριοποιείται, μας διασφάλισε την ποιότητα και την επάρκεια των τροφίμων που φθάνουν στο τραπέζι μας.

  • Όπως εξήγησε, το Υπουργείο ανέμενε καλύτερα αποτελέσματα για τον τουρισμό μας τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ώστε να υπήρχε περισσότερη κατανάλωση οίνου και παραλαβή νέων ποσοτήτων σταφυλιών από τα οινοποιεία.

  • Η περιοδεία του Υπουργού Γεωργίας περιλάμβανε τις κοινότητες Ακρωτηρίου, Επισκοπής, Πάχνας, Παρεκκλησιάς και Κελλακίου.

  • Σήμερα, συνέχισε, εξετάστηκαν κάποια από τα μέτρα που βρίσκονται στο στάδιο της τελικής διαμόρφωσης και τα οποία, όπως είπε, μπορούν να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο, ώστε να καλύψουν πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες των αγροτών μας.

31/07/20 15:02

Περιθώρια βελτίωσης των μέτρων στήριξης αγροτών βλέπει ο Υπουργός Γεωργίας

Σε δηλώσεις του στο κοινοτικό συμβούλιο Παρεκκλησιάς, ο κ.Καδής είπε πως με τη σημερινή περιοδεία στη Λεμεσό ολοκληρώνεται ο κύκλος επαφών με τον αγροτικό κόσμο της Κύπρου, στο πλαίσιο του στόχου για καταγραφή των προβλημάτων και συνδιαμόρφωση μέτρων και πολιτικών στήριξης...

rikNews ·

Περιθώρια βελτίωσης των μέτρων στήριξης αγροτών βλέπει ο Υπουργός Γεωργίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook