17.01.2022

  • Ορισμένες από τις εικονογραφήσεις χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα.Σύμφωναμε τη Βιβλιοθήκη BHL [Biodiversity Heritage Library], το άνοιγμα αυτών των αυτών των αρχείων στο κοινό είναι καθοριστικό για την καταπολέμηση της κλιματικής κρίσης.

  • ΗΒιβλιοθήκη Κληρονομιάς της Βιοποικιλότηταςδιέθεσε στο διαδίκτυο εικόνες ζώων, διαγράμματα, βοτανικές μελέτες και αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας, δημιουργώντας έτσι το μεγαλύτερο ψηφιακό αρχείο ανοιχτής πρόσβασης στον κόσμο, αφιερωμένο στον φυσικό κόσμο.

  • Το σύνολο των γονιδίων, των βιολογικών ειδών, και των οικοσυστημάτων μιας περιοχής που τη συγκροτούν εδώ και χιλιάδες χρόνια είναι αντικείμενο μελέτης για χιλιάδες επιστήμονες σε όλο τον κόσμο.

  • Οι εικόνες ανήκουν σε ένα αρχείο με περισσότερες από 55.000.000 σελίδες για τα είδη χλωρίδας και πανίδας της γης που συλλέχθηκαν από εκατοντάδες χιλιάδες περιοδικά και βιβλιοθήκες ανά τον κόσμο.

27/02/20 09:21

Περισσότερες από 150.000 σπάνιες εικονογραφήσεις του φυσικού κόσμου ελεύθερες στο διαδίκτυο

Η Βιβλιοθήκη Κληρονομιάς της Βιοποικιλότητας διέθεσε στο διαδίκτυο εικόνες ζώων, διαγράμματα, βοτανικές μελέτες και αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας Όταν μιλάμε σήμερα για βιοποικιλότητα, εννοούμε ένα μεγάλο αριθμό και την ποικιλομορφία των σύγχρονων μορφών ζωής στη γη...

libblog.ucy.ac.cy ·

Περισσότερες από 150.000 σπάνιες εικονογραφήσεις του φυσικού κόσμου ελεύθερες στο διαδίκτυο

libblog.ucy.ac.cy

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook