04.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύονται 13χρονη και 36χρονος μετά το σοβαρό τραυματισμό τους σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το βράδυ στην Πάφο.

  • Η σύγκρουση των δυο οχημάτων ήταν μετωπική και σημειώθηκε στην κεντρική λεωφόρο Γρίβα Διγενή, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η καθιερωμένη επίσημη δεξίωση για την 28η Οκτωβρίου.

  • Οι άλλοι τρεις τραυματίες, μέλη της ίδιας οικογένειας, 43χρονος, η σύζυγος του 39 ετών και ο 11χρονος γιος τους νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Πάφου.

  • Ο οδηγός του πρώτου οχήματος 36χρονος ομογενής εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

29/10/19 09:13

Πέντε τραυματίες, δύο σοβαρά, σε τροχαίο στην Πάφο

Η σύγκρουση των δυο οχημάτων ήταν μετωπική και σημειώθηκε στην κεντρική λεωφόρο Γρίβα Διγενή, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η καθιερωμένη επίσημη δεξίωση για την 28η Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τις έως τώρα εξετάσεις της τροχαίας ο οδηγός του ενός από τα εμπλεκόμενα οχήματα...

rikNews ·

Πέντε τραυματίες, δύο σοβαρά, σε τροχαίο στην Πάφο

rikNews

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο. Πέντε πρόσωπα στο νοσοκομείο. 13χρονη και 36χρονος στο Γ.Ν Λευκωσίας

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύονται 13χρονη και 36χρονος μετά το σοβαρό τραυματισμό τους σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το βράδυ στην Πάφο. Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Σοβαρό τροχαίο στην Πάφο. Πέντε πρόσωπα στο νοσοκομείο. 13χρονη και 36χρονος στο Γ.Ν Λευκωσίας

filoksenos.blogspot.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook