27.05.2022

  • Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Προεδρίας, Φώτης Φωτίου, έγιναν όλες οι διευθετήσεις ώστε οι τέσσερεις από τους πέντε μαθητές να μεταβούν στις ελεύθερες περιοχές πριν από λίγες ημέρες.

  • Ανέφερε ότι καθημερινά τυγχάνουν χειρισμού ανθρωπιστικής φύσεως θέματα με εγκλωβισμένους από το Ριζοκάρπασο, την Αγία Τριάδα και τα Μαρωνίτικα χωρία, με την πλειοψηφία να αφορά κόσμο που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

  • Ανέφερε ακόμη ότι κάποιες περιπτώσεις δεν εμπίπτουν στις κατηγορίες για τις οποίες υπήρξε συναντίληψη και οι οποίες τυγχάνουν χειρισμού από το γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας σε ανθρωπιστικό επίπεδο.

  • Σε αυτές τις περιπτώσεις, συνέχισε, διενεργείται τεστ για κορωνοϊό στις ελεύθερες περιοχές, με έξοδα της Δημοκρατίας, ενώ μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα οι πολίτες παραμένουν περιορισμένοι στο σπίτι τους.

09/06/20 16:30

Πέντε τελειόφοιτοι από Ριζοκάρπασο στις ελεύθερες περιοχές για τις Παγκ. εξετάσεις

Στις ελεύθερες περιοχές βρίσκονται πέντε τελειόφοιτοι μαθητές από το Ριζοκάρπασο για να συμμετάσχουν στις Παγκύπριες εξετάσεις, οι οποίες ξεκίνησαν την Τρίτη. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Προεδρίας, Φώτης Φωτίου, έγιναν όλες οι διευθετήσεις ώστε οι τέσσερεις από τους...

rikNews ·

Πέντε τελειόφοιτοι από Ριζοκάρπασο στις ελεύθερες περιοχές για τις Παγκ. εξετάσεις

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook