20.01.2021

  • Νωρίς χθες το πρωί, ομάδα ενόπλων εισέβαλε σε κτίριο της Διεθνούς Πεντηκοστιανής Εκκλησίας στο Ζουουρμπέκομ, δυτικό προάστιο του Γιοχάνεσμπουργκ, και είπε ότι ήρθε να καταλάβει το κτίριο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

  • Είμαι βέβαιος ότι η γρήγορη ανταπόκριση των δυνάμεων ασφαλείας επέτρεψε να αποφευχθεί ένας βαρύτερος φόρος αίματος, σημείωσε ο Σιτόλε.

  • Ένας πόλεμος διαδοχής, τον οποίο έχουν καλύψει σε μεγάλο βαθμό τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, συγκλονίζει την Εκκλησία αυτή μετά τον θάνατο το 2016 του επικεφαλής της, του πολυεκατομμυριούχου Γκλέιτον Μοντίζε.

  • Μεταξύ αυτών βρίσκονται αστυνομικοί, στρατιωτικοί και μέλη του σωφρονιστικού συστήματος, οι οποίοι ήταν όλοι εκτός υπηρεσίας και παρόντες στον χώρο ως πιστοί της Εκκλησίας, σύμφωνα με την αστυνομία.

12/07/20 18:41

Πέντε νεκροί από επίθεση σε Πεντηκοστιανή Εκκλησία της Νότιας Αφρικής

"Τα πτώματα τεσσάρων ανθρώπων που είχαν δολοφονηθεί με πυροβόλο όπλο βρέθηκαν απανθρακωμένα μέσα σε ένα αυτοκίνητο, ενώ ένα πέμπτο θύμα, ένα μέλος των δυνάμεων ασφαλείας, βρέθηκε νεκρό από σφαίρα μέσα στο όχημά του", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της αστυνομίας...

rikNews ·

Πέντε νεκροί από επίθεση σε Πεντηκοστιανή Εκκλησία της Νότιας Αφρικής

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook