15.11.2019

  • Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι αμυγδάλου, το αλάτι και τη baking soda και ανακατεύουμε καλά με ένα αυγοδάρτη.

  • Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.

  • Βγάζουμε τα μπισκότα από το φούρνο και τα φήνουμε για 20 λεπτά να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου.

  • Ακόμα και αν μας φαίνονται μαλακά μόλις βγουν από το φούρνο, δεν τα ψήνουμε παραπάνω.

30/08/19 11:18

Πεντανόστιμα μπισκότα με ταχίνι και αλεύρι αμυγδάλου

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι αμυγδάλου, το αλάτι και τη baking soda και ανακατεύουμε καλά με ένα αυγοδάρτη. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook