16.07.2020

  • Το πόσοι και ποιοι δασμοί θα καταργηθούν θα πρέπει να αντανακλά πλήρως τη σπουδαιότητα της φάσης 1 της συμφωνίας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Γκάο Φενγκ σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

  • Η Κίνα έχει τονίσει πολλές φορές ότι ο εμπορικός πόλεμος ξεκίνησε με τους πρόσθετους δασμούς και θα πρέπει να τερματιστεί με την άρση των πρόσθετων δασμών, δήλωσε ο Γκάο.

  • Την περασμένη εβδομάδα σύμβουλοι του Λευκού Οίκου δήλωσαν ότι οι δασμοί της 15ης Δεκεμβρίου πιθανόν θα αποφευχθούν εάν επιτευχθεί η φάση 1 της εμπορικής συμφωνίας.

  • Η Κίνα και οι ΗΠΑ βρέθηκαν κοντά στην επίτευξη συμφωνίας τον Μάιο όμως το Πεκίνο υπαναχώρησε, οδηγώντας τον Τραμπ στο να αυξήσει τους δασμούς και να προχωρήσει σε νέους γύρους τιμωρητικών δασμών.

14/11/19 17:17

Πεκίνο: Συζητήσεις με την Ουάσινγκτον για μια προσωρινή εμπορική συμφωνία

Το πόσοι και ποιοι δασμοί θα καταργηθούν θα πρέπει να αντανακλά πλήρως τη σπουδαιότητα της «φάσης 1» της συμφωνίας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Γκάο Φενγκ σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων. «Η Κίνα έχει τονίσει πολλές φορές ότι ο εμπορικός πόλεμος ξεκίνησε...

rikNews ·

Πεκίνο: Συζητήσεις με την Ουάσινγκτον για μια προσωρινή εμπορική συμφωνία

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook