25.05.2019

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 90◦C Βάζουμε τα ασπράδια με την ζάχαρη και την βανίλια σε ένα μεγάλο καθαρό εντελώς στεγνό μπολ.

  • Απλώνουμε με ένα κουτάλι ή με την βοήθεια ενός κορνέ την μαρέγκα πάνω σε ένα ταψί με λαδόχαρτο σχηματίζοντας 1 μεγάλη μαρέγκα ή μικρές βάση προτίμησης.

  • Ψήνουμε για 1 ώρα και 45 λεπτά με 2 ώρες σε φούρνο αέρος.

  • Τα χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα με ένα ηλεκτρικό σύρμα χειρός μέχρι το μείγμα να αφρατέψει και να γίνει παχύ και γυαλιστερό.

04/04/19 13:28

Pavlova

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 90◦C Βάζουμε τα ασπράδια με την ζάχαρη και την βανίλια σε ένα μεγάλο καθαρό εντελώς στεγνό μπολ. Τα χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα με ένα ηλεκτρικό σύρμα χειρός μέχρι το μείγμα να αφρατέψει και να γίνει παχύ και γυαλιστερό. Απλώνουμε με ένα...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook