15.11.2019

  • Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε βαθιά κατσαρόλα με το αλάτι για 20 περίπου λεπτά.

  • Τις στραγγίζουμε, αφήνουμε να κρυώσουν και τις περνάμε από το μπλέντερ.

  • Προσθέτουμε το αβγό, τα τυριά και τα μυριστικά στον πουρέ που σχηματίστηκε και ανακατεύουμε καλά.

  • Έπειτα θα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο, θα αλευρώσουμε ελαφρά τους κεφτέδες και θα τους τηγανίσουμε μέχρι να πάρουν ένα ροδοκόκκινο χρώμα.

07/10/19 13:14

Πατατοκεφτέδες με τυριά

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε σε βαθιά κατσαρόλα με το αλάτι για 20 περίπου λεπτά. Τις στραγγίζουμε, αφήνουμε να κρυώσουν και τις περνάμε από το μπλέντερ. Προσθέτουμε το αβγό, τα τυριά και τα μυριστικά στον πουρέ που σχηματίστηκε και ανακατεύουμε καλά. Αν χρειαστεί...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook