23.01.2020

  • Σκεπάζουµε τη ζύµη µε µεµβράνη και τη βάζουµε στο ψυγείο για 1 ώρα, να ξεκουραστεί.

  • Στρώνουµε οµοιόµορφα το φύλλο σε ταρτιέρα διαµέτρου 25 εκ.κι απλώνουµε πάνω τη µαρµελάδα ΦΡΑΟΥΛΑΣ STUTE.

  • Ψήνουµε το γλυκό σε προθερµασµένο φούρνο στους 170 βαθµούς για περίπου 50 λεπτά, µέχρι να ροδίσει η ζύµη.

  • Τη βάζoυµε σε αλευρωµένη επιφάνεια και ανοίγουµε φύλλο πάχους 1,5 εκ.

06/12/19 12:07

Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα Φράουλα Stute χωρίς πρόσθετη ζάχαρη

Για την πάστα φλώρα βάζουµε στον κάδο του µίξερ το αλεύρι, τη στέβια, τη µαργαρίνη, το αλάτι, την κανέλα, το µπέικιν πάουντερ και το νερό και χτυπάµε µε το «φτερό» µέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά και να γίνουν µία οµοιογενής ζύµη. Σκεπάζουµε τη ζύµη µε µεµβράνη και τη βάζουµε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook