24.02.2020

  • Μιλώντας στο τρίτο, ο πρόεδρος της Πασυκί Σωτήρης Κούμας ανέφερε ωστόσο ότι το επίδομα αποτέλεσε έκπληξη για τους γιατρούς, αφού δεν υπήρξε προηγούμενη ενημέρωση, υπογραμμίζοντας ότι η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί.

  • Θα πρέπει να μπούν ολα κάτω για να δούμε πόσα βγαίνουν τα κουκιά μας, είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Πασυκί, σημειώνοντας ότι παραμένει η σοβαρή εκκρεμότητα του επιδόματος των ειδικών γιατρών.

  • Ο κύριος Κούμας ανέφερε ότι αφού με το επίδομα αναγνωρίζεται το κίνητρο, θα έπρεπε να είχε δοθεί πολύ νωρίτερα, ώστε ενδεχομένως να μην φύγουν και 16 γιατροί από τις πρώτες βοήθειες.

  • Η Πασυκί, πρόσθεσε, ετοιμάζει συνολική τεχνοοικονομική μελέτη, η οποία θα κατατεθεί σε συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς στις 9 Σεπτεμβρίου.

22/08/19 11:09

ΠΑΣΥΚΙ: Προς τη σωστή κατεύθυνση το επίδομα στους γιατρούς των πρώτων βοηθειών

Μιλώντας στο τρίτο, ο πρόεδρος της Πασυκί Σωτήρης Κούμας ανέφερε ωστόσο ότι το επίδομα αποτέλεσε έκπληξη για τους γιατρούς, αφού δεν υπήρξε προηγούμενη ενημέρωση, υπογραμμίζοντας ότι η προσπάθεια θα πρέπει να συνεχιστεί. Ο κύριος Κούμας ανέφερε ότι αφού με το επίδομα αναγνωρίζεται...

rikNews ·

ΠΑΣΥΚΙ: Προς τη σωστή κατεύθυνση το επίδομα στους γιατρούς των πρώτων βοηθειών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook