07.07.2020

  • ΚΥΠΕ-Ατυχείς, ατεκμηρίωτες, προσβλητικές και υποτιμητικές χαρακτηρίζουν οι κλάδοι Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας της ΠΑΣΥΔΥ τις θέσεις που διατύπωσε η ΠΑΣΥΚΙ επί του Ενιαίου Πλαισίου Οργάνωσης Νοσοκομείων και μονάδων ΟΚΥπΥ.

  • Μέσω συνεχούς επιμόρφωσης και εκπαίδευσης του Νοσηλευτικού – Μαιευτικού προσωπικού, το επάγγελμα έχει αναβαθμιστεί και έχει καταστεί αυτόνομο.

  • Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το Νοσηλευτικό – Μαιευτικό προσωπικό σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποδεχτεί την κατάργηση της διοικητικής του αυτονομίας και οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης της θα μας βρει κάθετα αντίθετους.

  • Είμαστε βέβαιοι ότι οι θέσεις και απόψεις που εκφράστηκαν, δεν αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία των ιατρών και καλούμε την ΠΑΣΥΚΙ όπως ανασκευάσει τις ατυχείς προαναφερόμενες θέσεις, καταλήγει η ανακοίνωση.

28/03/19 19:26

ΠΑΣΥΔΥ: Ατεκμηρίωτες και προσβλητικές οι θέσεις της ΠΑΣΥΚΙ για τη νοσηλευτική-μαιευτική φροντίδα

ΚΥΠΕ-Ατυχείς, ατεκμηρίωτες, προσβλητικές και υποτιμητικές χαρακτηρίζουν οι κλάδοι Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας της ΠΑΣΥΔΥ τις θέσεις που διατύπωσε η ΠΑΣΥΚΙ επί του Ενιαίου Πλαισίου Οργάνωσης Νοσοκομείων και μονάδων...

υγείαnews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook