07.07.2020

  • Έκκληση στους πολίτες να τον εμπιστευτούν ώστε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε απευθύνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στο διάγγελμά του για το Πάσχα.

  • Αυτό που σήμερα φαίνεται να τίθεται υπό έλεγχο, μπορεί εύκολα, αν αγνοήσουμε τους κινδύνους, να γίνει ανεξέλεγκτο την επομένη, τονίζει ο Πρόεδρος.

  • Στο διάγγελμά του καλεί όλους για άλλη μια φορά να τηρήσουν με αυστηρότητα τα προστατευτικά μέτρα, να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να μην υποκύψουν στον πειρασμό να επισκεφθούν τα χωριά ή τα εξοχικά τους.

  • Ο ΠτΔ τονίζει πως χάριν στις θυσίες των πολιτών και την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης για σκληρά μέτρα εγκαίρως, καθημερινά καταγράφεται βελτίωση, ενώ η ελπίδα για πλήρη έλεγχο γίνεται ακόμα πιο εμφανής.

16/04/20 19:02

Πασχαλινό διάγγελμα του Προέδρου Αναστασιάδη και η έκκληση προς τους πολίτες

Έκκληση στους πολίτες να τον εμπιστευτούν ώστε «όλοι μαζί να τα καταφέρουμε» απευθύνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στο διάγγελμά του για το Πάσχα. Τους καλεί επίσης να μην ακούσουν τους παράφωνους που ταυτίζουν την πίστη στο Θεό με την επιλογή του θανάτου,...

rikNews ·

Πασχαλινό διάγγελμα του Προέδρου Αναστασιάδη και η έκκληση προς τους πολίτες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook