24.06.2019

  • Για την πασχαλινή κιμαδόπιτα με σφολιάτα, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τον κιμά πολύ καλά, να πάρει χρώμα.

  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα και το πράσο και τα αφήνουμε μέχρι το κρεμμύδι να γίνει διάφανο, για 5-6′.

  • Προσθέτουμε τον πελτέ και τρίβουμε τη βάση της κατσαρόλας να ψηθεί ο πελτές.

  • Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά με την κρέμα, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε πάνω στον κιμά.

23/04/19 16:39

Πασχαλινή κιμαδόπιτα

Για την πασχαλινή κιμαδόπιτα με σφολιάτα, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τον κιμά πολύ καλά, να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα και το πράσο και τα αφήνουμε μέχρι το κρεμμύδι να γίνει διάφανο, για 5-6′. Προσθέτουμε τον πελτέ και...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook