19.05.2019

  • Για τα πασχαλινά κουλουράκια, όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.

  • Κοσκινίζουμε αλεύρι και baking powder.Στίβουμε τα πορτοκάλια στον στίφτη.

  • Χτυπάμε τα υλικά μέχρι να αφρατέψει καλά το μείγμα και να γίνει κρέμα.

  • Προσθέτουμε το ξύσμα, τη βανίλια, τη μαστίχα και το αλάτι.

18/04/19 16:37

Πασχαλινά κουλουράκια

Για τα πασχαλινά κουλουράκια, όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Κοσκινίζουμε αλεύρι και baking powder. Στίβουμε τα πορτοκάλια στον στίφτη. Βάζουμε στον κάδο της κουζινομηχανής, το βούτυρο με τη ζάχαρη. Τα χτυπάμε για 6-7 λεπτά με το εξάρτημα ανάδευσης...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook