06.07.2020

  • Οι τρεις ανακριτές είναι το μέλος της Αρχής και δικηγόρος Άθως Κανναουρίδης καθώς επίσης και οι δικηγόροι Χριστίνα Σκουλιά και Λεωνίδας Χατζηπέτρου, οι οποίοι διεξάγουν τις σχετικές έρευνες υπό την καθοδήγηση του Προέδρου της Αρχής.

  • Σημειώνεται ότι η τριμελής ανακριτική ομάδα ζήτησε και έλαβε παράταση για άλλους τρεις μήνες λόγω του τεράστιου ανακριτικού έργου και αναμένεται ότι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου η έρευνα θα έχει ολοκληρωθεί.

  • Ανέφερε ότι το πόρισμα των ανακριτών θα υποβληθεί προς την Αρχή, η οποία αφού το μελετήσει θα το αποστείλει, μαζί με τις δικές της εισηγήσεις, στον Γενικό Εισαγγελέα για λήψη απόφασης.

  • Είπε ότι σκοπός της έρευνας είναι να καταδείξει ποιοι ενεπλάκησαν και ποιο ρόλο διαδραμάτισαν στην υπόθεση και αν επέδειξαν και σε ποιο βαθμό ολιγωρία κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

21/08/19 14:38

Πασχαλίδης: Θα αποδοθούν τυχόν ευθύνες για ελλειπούσες

Η Αρχή έχει διορίσει τρεις ποινικούς ανακριτές για τη διεξαγωγή ποινικής και πειθαρχικής ανάκρισης σε σχέση με τον τρόπο που οι κατά καιρούς υποβληθείσες καταγγελίες αναφορικά με ελλείποντα πρόσωπα έτυχαν διερεύνησης και/ή αντιμετώπισης και γενικά χειρισμού από πλευράς Αστυνομίας....

rikNews ·

Πασχαλίδης: Θα αποδοθούν τυχόν ευθύνες για ελλειπούσες

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook