15.08.2018

  • Διοργανώνεται την προσεχή Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017, στις 7 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα (Αίθουσα Μακεδονία) η παρουσίαση του βιβλίου Διαφοροποιημένη διδασκαλία: Λειτουργική και αποτελεσματική εφαρμογή της Σταυρούλας Βαλιαντή και του Λεύκιου Νεοφύτου.

  • Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό η Μαίρη Κουτσελίνη, Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Χρίστος Χατζηαθανασίου, Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΥΠΠ και ο Φίλιος Φυλακτού, Πρόεδρος της ΠΟΕΔ.

  • Η παρουσίαση του βιβλίου και συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από την Αγγελική Ριαλά, φιλόλογο, υπεύθυνη των Εκδόσεων Ακτίς.

  • Το βιβλίο αποτελεί το απαύγασμα της πολυετούς ενασχόλησης των συγγραφέων με το θέμα της διαφοροποιημένης διδασκαλίας και μάθησης τόσο στο ερευνητικό-ακαδημαϊκό επίπεδο όσο και στο επίπεδο της διδακτικής πράξης.

12/10/17 22:34

Παρουσίαση βιβλίου: «Διαφοροποιημένη διδασκαλία: Λειτουργική και αποτελεσματική εφαρμογή»

Διοργανώνεται την προσεχή Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017, στις 7 μ.μ. στο Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα (Αίθουσα Μακεδονία) η παρουσίαση του βιβλίου «Διαφοροποιημένη διδασκαλία: Λειτουργική και αποτελεσματική εφαρμογή» της Σταυρούλας Βαλιαντή και του Λεύκιου Νεοφύτου. Το βιβλίο πραγματεύεται...

ΠαιδείαNews ·

Παρουσίαση βιβλίου: «Διαφοροποιημένη διδασκαλία: Λειτουργική και αποτελεσματική εφαρμογή»

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook