17.11.2019

  • Η λειτουργία της επίσημης ιστοσελίδας του Αρχείου εντάσσεται στο πλαίσιο του Έργου Ψηφιακός Ηρόδοτος 2 και του προγράμματος “Interreg Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020.

  • Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν εύκολα να περιηγηθούν σε δεκάδες χιλιάδες οπτικοακουστικά και ηχητικά ντοκουμέντα, καθώς και να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα που αφορούν τις δράσεις των εταίρων του Έργου και του Αρχείου γενικότερα.

  • Οι επισκέπτες προέρχονται από σύνολο 49 χωρών, από τις οποίες στις πρώτες πέντε θέσεις βρίσκονται κατά σειρά επισκεψιμότητας οι: Κύπρος, Ελλάδα, Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

  • Κατά το πρώτο εξάμηνο λειτουργίας της ιστοσελίδας μας www.digital-herodotus.eu (Φεβρουάριος – Ιούλιος 2019) οι επισκέπτες μας ανήλθαν στις 17,140.

08/08/19 18:11

Παρουσίαση στατιστικής ενημέρωσης για τη λειτουργία της ιστοσελίδας του «Ψηφιακού Ηρόδοτου»

Η λειτουργία της επίσημης ιστοσελίδας του Αρχείου εντάσσεται στο πλαίσιο του Έργου «Ψηφιακός Ηρόδοτος 2» και του προγράμματος “Interreg Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020». Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν εύκολα να περιηγηθούν σε δεκάδες χιλιάδες οπτικοακουστικά και ηχητικά ντοκουμέντα,...

rikNews ·

Παρουσίαση στατιστικής ενημέρωσης για τη λειτουργία της ιστοσελίδας του «Ψηφιακού Ηρόδοτου»

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook