12.08.2020

  • Επισημαίνει ιδιαίτερα ότι, ο Keith Schembri - μέχρι πρόσφατα αρχηγός του προσωπικού του πρωθυπουργού, ενημέρωνε συνέχεια τον Yorgen Fenech, τον υποτιθέμενο εγκέφαλο της δολοφονίας, ακόμη κι’ όταν αυτός χαρακτηρίσθηκε ύποπτος.

  • Πρέπει να διεξαχθεί μια ταχεία και αποτελεσματική έρευνα για τους ισχυρισμούς ότι τα μέλη του γραφείου τουΜαλτέζου πρωθυπουργού εμπλέκονται στη δολοφονία της δημοσιογράφου και την κάλυψή της., τονίζεται.

  • Προσβλέπω στην εξέταση των ευρύτερων συνθηκών που περιβάλλουν τη δολοφονία της Daphne και αν, μέσω πράξεων ή παραλείψεων, οι κρατικοί παράγοντες και οι υπάλληλοι μπορεί να έχουν παίξει ρόλο .

  • Ο εισηγητής πρόσθεσε, ακόμη, ότι: Η ανεξάρτητη δημόσια έρευνα ξεκινά τελικά το έργο της σήμερα - περισσότερο από δύο μήνες μετά την προθεσμία που έθεσε η Συνέλευση.

06/12/19 14:14

Παραίτηση του πρωθυπουργού της Μάλτας ζητεί Επιτροπή της ΚΣΣΕ

Όπως ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Νομικών Θεμάτων και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της ΚΣΣΕ, η παραίτηση του Μαλτέζου πρωθυπουργού είναι επιβεβλημένη διότι, όπως υπογραμμίζεται, «τώρα υπάρχει συγκλονιστική μαρτυρία που "εμπλέκει άμεσα το Γραφείο του Πρωθυπουργού στην υπόθεση...

rikNews ·

Παραίτηση του πρωθυπουργού της Μάλτας ζητεί Επιτροπή της ΚΣΣΕ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook