12.08.2020

  • Όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, αποφασίστηκε ότι θα υπάρξει πλήρης συντονισμός της Κυβέρνησης με τον Δήμο Αμμοχώστου, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα των διαβημάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

  • Ο Πρόδρομος Προδρόμου επιβεβαίωσε την ίδια στιγμή ότι η Κυβέρνηση παρακολουθεί το θέμα της παράνομης σύλληψης δύο Ελληνοκυπρίων γυναικών στα κατεχόμενα, επισημαίνοντας ότι γίνονται ενέργειες προκειμένου να αφεθούν ελεύθερες.

  • Ερωτηθείς, εάν έχει επιστραφεί η σημαία της Τουρκίας και η φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς που είχε πάρει 16χρονος Ελληνοκύπριος από τα κατεχόμενα, αρκέστηκε να δηλώσει ότι έχουν γίνει με ιδιωτικές πρωτοβουλίες κάποιες διευθετήσεις.

  • Εξέφρασε την ελπίδα ότι το ζήτημα θα λήξει και τόνισε, παράλληλα, ότι δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.

16/09/19 12:08

Παραδόθηκε στον ΠτΔ η μελέτη του ΥΠΕΞ

Το πρωί, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο υπουργός Εξωτερικών, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου, τους οποίους και ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί, συμπεριλαμβανομένων και των διαβημάτων, μέτρων και ενεργειών στις οποίες...

rikNews ·

Παραδόθηκε στον ΠτΔ η μελέτη του ΥΠΕΞ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook