21.01.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο 33χρονος δήλωσε μη παραδοχή μόνο στην έκτη κατηγορία που αφορά στη διάρρηξη της κατοικίας του άτυχου ζεύγους, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δεν υπήρξε διάρρηξη διότι ήταν ανοικτά.

  • Οι οκτώ κατηγορίες απαγγέλθηκαν και στους άλλους τρεις κατηγορούμενους στην υπόθεση, Σάρα Σιάμς, Λευτέρη Σολωμού και Μάριο Χατζηξενοφώντος, οι οποίοι δήλωσαν μη παραδοχή.

  • Μετά την απαγγελία των κατηγοριών, ο κατηγορούμενος ζήτησε από το δικαστήριο να ετοιμαστεί έκθεση του Γραφείου Ευημερίας για τον ίδιο.

  • Ο Λοΐζος Τζιωνής και ο ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού, 23 χρόνων, παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρους.

13/06/18 14:02

Παραδοχή σε όλες της κατηγορίες, πλην της διάρρηξης, δήλωσε ο Λ.Τζιωνής

Ο 33χρονος δήλωσε μη παραδοχή μόνο στην έκτη κατηγορία που αφορά στη διάρρηξη της κατοικίας του άτυχου ζεύγους, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δεν υπήρξε διάρρηξη διότι «ήταν ανοικτά». Στις υπόλοιπες κατηγορίες ο κατηγορούμενος απαντούσε με ένα «μάλιστα», ενώ προσπάθησε...

rikNews ·

Παραδέχθηκε όλες τις κατηγορίες, πλην της διάρρηξης, ο Λ. Τζιωνής για το διπλό φονικό στο Στρόβολο

Ο 33χρονος δήλωσε μη παραδοχή μόνο στην έκτη κατηγορία που αφορά στη διάρρηξη της κατοικίας του άτυχου ζεύγους. Οι άλλοι τρεις συγκατηγορούμενοι του, Σάρα Σιάμς, Λευτέρης Σολωμού και Μάριος Χατζηξενοφώντος, δήλωσαν μη παραδοχή και στις οκτώ κατηγορίες. Η ακρόαση της υπόθεσης...

rikNews ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook