24.03.2019

  • Οι παίκτες για ένα ακόμα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας απέδειξαν πως μπορούν να αντεπεξέλθουν και να είναι ανταγωνιστικοί και δικαιούνταν κάτι παραπάνω από αυτό το αποτέλεσμαοπότε είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

  • Είναι όμιλοι Τσ.Λιγκ και όχι Γιουρόπα, άρα όλα τα παιχνίδια είναι κέρδος για εμάς, μεγαλώνει η ομάδα, οι παίκτες αποκτούν εμπειρίες και εμείς το ίδιο”.

  • Εκτιμώ ότι εάν είχαμε βάλει το δεύτερο γκολ πιο νωρίς, γιατί είχαμε προυποθέσεις και με τον παίκτη λιγότερο της Άιντραχτ θα είχαμε πιθανότητες να διεκδικήσουμε και την ισοπαλία που θα ήταν ένα μικρό θαύμα.

  • Παρόλα αυτά ακόμα και σε ένα 0-3 που ήταν πλασματικό, η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, να διεκδικήσει, να σκοράρει και να πάρει ότι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι.

08/11/18 22:27

Παπαπαναγή:«Aν σκοράραμε πιο νωρίς….»

Μετά την ήττα από την Άιντραχτ, ο βοηθός προπονητή, Περικλής Παπαπαναγής δήλωσε: “Εκείνο που θέλω να πω για το παιχνίδι είναι ότι ουσιαστικά είμαστε πολύ στεναχωρημένοι όσον αφορά το αποτέλεσμα παιχνιδιού, αλλά πολύ ευχαριστημένοι όσον αφορά την απόδοση. Οι παίκτες για...

Apollon1954.com ·

Παπαπαναγή:«Aν σκοράραμε πιο νωρίς….»

Apollon1954.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook