05.08.2020

  • Συγκεκριμένα, τοΕρευνητικό Εργαστήριο SEITτου Τμήματος Πληροφορικής (Software Engineering and Internet Technologies Laboratory) συμμετέχει ως εταίρος στο ερευνητικό πρόγραμμα“DiFens” (Digital Security for Young Entrepreneurs ),το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του Προγράμματος Erasmus+.

  • Τη συμμετοχή του σε ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό πρόγραμμα εξασφάλισε το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με στόχο τη δημιουργία μιας διαδικτυακής πλατφόρμας για προώθηση και υποστήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας με βάση την ασφαλή αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής.

  • Επικεφαλής της ομάδας στο Εργαστήριο SEIT του Πανεπιστημίου Κύπρου για την υλοποίηση του Έργου, είναι ο Καθηγητής Γιώργος Α. Παπαδόπουλος.

  • Το ερευνητικό πρόγραμμα DiFens, διάρκειας 18 μηνών, έχει υλοποιηθεί στο πλαίσιο μιας κοινοπραξίας πέντε διεθνώς αναγνωρισμένων οργανισμών από πέντε Ευρωπαϊκές χώρες.

04/03/19 13:47

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πλατφόρμα καθοδήγησης για προώθηση και υποστήριξη της νεανικής επιχειρηματικότη

Τη συμμετοχή του σε ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό πρόγραμμα εξασφάλισε το  Πανεπιστήμιο Κύπρου, με στόχο τη δημιουργία μιας διαδικτυακής πλατφόρμας για προώθηση και υποστήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας με βάση την ασφαλή αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορικής. Απώτερος...

ΠαιδείαNews ·

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Πλατφόρμα καθοδήγησης για προώθηση και υποστήριξη της νεανικής επιχειρηματικότη

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook