21.08.2019

  • Τα εργαστήρια θα διεξαχθούν από φοιτητές του κλάδου Διοικητικής Πληροφοριακών Συστημάτων (Management and Information Systems - MIS) υπό την καθοδήγηση της Δρ Δέσπως Κτωρίδου, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας και Επικεφαλής του τμήματος Διοίκησης και Διοικητικής Πληροφοριακών Συστημάτων.

  • Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς και παιδιά ηλικίας 12-16 ετών προς αντιμετώπιση των κινδύνων των κοινωνικών δικτύων και θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου στις 9 Φεβρουαρίου, μεταξύ 09:00 – 14:00.

  • Σκοπός της ημερίδας είναι μέσα από εργαστήρια με πραγματικά σενάρια οι μαθητές και οι γονείςΜΑΖΙνα εκπαιδευτούν ούτως ώστε να αναγνωρίζουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο και να τους αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά.

  • 13:00-14:00 Γεύμα:COFFEΕOLOGY101 Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Νικόλα Αντάρτη στο τηλ.: 22841694 ή στην Ηλ.

06/02/19 17:21

Πανεπ. Λευκωσίας: ΜΑΖΙ: Μαθαίνουμε και καταπολεμούμε το ηλεκτρονικό έγκλημα

Εργαστήρια με πραγματικά σενάρια για γονείς και παιδιά ηλικίας 12-16 ετών προς αντιμετώπιση των κινδύνων των κοινωνικών δικτύων Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και της Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, διοργανώνει...

ΠαιδείαNews ·

Πανεπ. Λευκωσίας: ΜΑΖΙ: Μαθαίνουμε και καταπολεμούμε το ηλεκτρονικό έγκλημα

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook