19.11.2019

  • Σ’ ένα ζεστό αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμετο βούτυρο και το αφήνουμενα λιώσει.

  • Πασπαλίζουμεμε το τσένταρ κι αρχίζουμενα ανακατεύουμεαπαλά τα αυγά με μια σπάτουλα.

  • Ψήνουμετο μείγμα σε μέτρια θερμοκρασία ανακατεύοντας απαλά συνεχώς, για ένα λεπτό περίπου.

  • Μεταφέρουμεσταπιάτα και σερβίρουμεμε φρυγανισμένο ψωμί, ντοματίνια και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

11/04/19 11:23

Πανεύκολα αυγά scrambled

Σ΄ένα  βαθύ μπολ σπάμε τα αυγά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Σ’ ένα ζεστό αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Προσοχή:το βούτυρο δεν πρέπει να μαυρίσει. Στη συνέχεια βάζουμε τα αυγά και την κρέμα γάλακτος. Πασπαλίζουμε με το...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook