15.10.2019

  • Σε ένα µπολ βάζουµε τη ζελατίνη και 4 κουταλιές παγωµένο νερό για να φουσκώσει.

  • Μετά ρίχνουµε σε γυάλινα η πορσελάνινα ατοµικά µπολ και τοποθετούµε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.

  • Όπως και να ‘χει, η γεύση παραµένει ίδια.

  • Αν δεν σας είναι εύκολο να το βγάλετε από το µπολ, µπορείτε να το σερβίρετε µέσα στο µπολ.

02/09/19 11:09

Πανακότα με πορτοκάλι και κρόκο Κοζάνης

Σε ένα µπολ βάζουµε τη ζελατίνη και 4 κουταλιές παγωµένο νερό για να φουσκώσει. Σε µια κατσαρόλα βάζουµε την κρέµα γάλακτος µαζί µε το γάλα, τη ζάχαρη, τον κρόκο Κοζάνης και το ξύσµα να ζεσταθεί σε σιγανή φωτιά, για να µη µας κολλήσει στον πάτο. Αφού ζεσταθεί αρκετά...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook