27.06.2022

  • Παρά την απογοητευτική παρουσία της ομάδας μας σχεδόν σε όλους τους φετινούς μας αγώνες, έχουμε χρέος και υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στην ομάδα.

  • Προπονητής και ποδοσφαιριστές καλούνται να ανεβούν ένα γολγοθά παιχνιδιών για να ανεβάσουν τον ΑΠΟΕΛ στα ψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα γιατί σε αντίθετη περίπτωση κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπιες.

  • Ο αποκλεισμός στην Ευρώπη έφερε στην επιφάνειας όλα όσα σκεπάζονταν διακριτικά κάτω από το χαλί μέχρι σήμερα και ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται ποτέ.

  • Η δυσαρέσκεια είναι έντονα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο όλων αλλά το μοιρολόγι και η ηττοπάθεια δεν είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει έτσι πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ορθοποδήσουμε.

24/10/20 17:30

Πάμε πάλι από την αρχή

Παρά την απογοητευτική παρουσία της ομάδας μας σχεδόν σε όλους τους φετινούς μας αγώνες, έχουμε χρέος και υποχρέωση να σταθούμε δίπλα στην ομάδα. Η δυσαρέσκεια είναι έντονα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο όλων αλλά το μοιρολόγι και η ηττοπάθεια δεν είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Πάμε πάλι από την αρχή

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook