17.09.2019

  • Βράζουμε το γάλα μαζί με τοκορν φλάουερ και φροντίζουμε να ανακατεύουμε συνεχώς.

  • Ανακατεύουμε καλά για να διαλυθούν.Απομακρύνουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την σοκολάτα.

  • Προσθέτουμε και την ζάχαρη στην κατσαρόλα μας μαζί και το κακάο.

  • Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και έπειτα το βάζουμε στο ψυγείο για να πήξει.

02/09/19 10:05

Παγωτό με μαύρη σοκολάτα

Βράζουμε το γάλα μαζί με το κορν φλάουερ και φροντίζουμε να ανακατεύουμε συνεχώς. Προσθέτουμε και την ζάχαρη στην κατσαρόλα μας μαζί και το κακάο. Ανακατεύουμε καλά για να διαλυθούν. Απομακρύνουμε από την φωτιά και προσθέτουμε την σοκολάτα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook