26.05.2022

  • Από την πρώτη γυναίκα αστροναύτη στην πρώτη γυναίκα που ανέβηκε στο Έβερεστ, πέρυσι ο κόσμος αναζήτησε στο Google Search τον όρο η πρώτη γυναίκα που…, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

  • Από τις ακτιβίστριες και τις επιστήμονες, στις συγγραφείς και τις καλλιτέχνιδες, το Doodle για την Ημέρα της Γυναίκας 2021 απεικονίζει τα χέρια που άνοιξαν τις πόρτες για τις σημερινές γυναίκες.

  • Impact Challengeγια Γυναίκες και Νέες Κοπέλες Τέλος, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας και τον παγκόσμιο εορτασμό της, το Google.orgκαλεί σε ένα Impact Challenge για Γυναίκες και Νέες Κοπέλες (Google.org

  • Οι πρωτοπόροι κάθε τομέα εξακολουθούν να εμπνέουν τις νέες γενιές, ειδικά όταν πρόκειται για νεαρές γυναίκες και κορίτσια που σήμερα αγωνίζονται να πετύχουν τις δικές τους πρωτιές.

02/10/21 14:10

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: H Google τιμά και στηρίζει τις γυναίκες!

Από την πρώτη γυναίκα αστροναύτη στην πρώτη γυναίκα που ανέβηκε στο Έβερεστ, πέρυσι ο κόσμος αναζήτησε στο Google Search τον όρο «η πρώτη γυναίκα που…», περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οι πρωτοπόροι κάθε τομέα εξακολουθούν να εμπνέουν τις νέες γενιές, ειδικά όταν πρόκειται...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook