12.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, το όχημα, συνολικού κόστους 260.000 ευρώ περίπου, είναι χωρητικότητας 22 ατόμων με πρόνοιες για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και οι πρώτες δοκιμαστικές διαδρομές θα αρχίσουν αμέσως.

  • Στο έργο συμμετέχουν επίσης οι Δήμοι Ηρακλείου, Χανίων και Αραδίππου.

  • Θα διέρχεται μέσα από τους κύριους δρόμους και τα αξιοθέατα του παραδοσιακού ιστορικού κέντρου της πόλης, καθώς και από τους αρχαιολογικούς χώρους της Κάτω Πάφου.

  • Το λεωφορείο, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα κυκλοφορεί σε ειδικές πράσινες διαδρομές, που σχεδιάστηκαν ειδικά για την ανάδειξη των πολιτιστικών και ιστορικών μνημείων της πόλης και θα είναι δωρεάν για το κοινό, ντόπιους και τουρίστες.

25/06/20 18:01

Πάφος: Ήρθε το πρώτο ηλεκτροκίνητο λεωφορείο στην Κύπρο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου, το όχημα, συνολικού κόστους 260.000 ευρώ περίπου, είναι χωρητικότητας 22 ατόμων με πρόνοιες για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και οι πρώτες δοκιμαστικές διαδρομές θα αρχίσουν αμέσως. Το λεωφορείο, προστίθεται στην ανακοίνωση, θα κυκλοφορεί...

rikNews ·

Πάφος: Ήρθε το πρώτο ηλεκτροκίνητο λεωφορείο στην Κύπρο

rikNews

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ

Στην παραλαβή του πρώτου ηλεκτροκίνητου λεωφορείου στην Κύπρο και στη λειτουργία του σταθμού φόρτισής του, προχωρεί ο Δήμος Πάφου.Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΦΟΥ

filoksenos.blogspot.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook