17.07.2019

  • Βάζουμε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει.

  • Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη πιπεριά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

  • Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, το σαφράν, το ξύσμα λεμονιού, το νερό και μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά περίπου μέχρι να βράσει το ρύζι.

  • Τip:Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το νερό με ζωμό γαρίδας ή λαχανικών.

17/04/19 09:40

Παέγια ισπανική (Paella)

Βάζουμε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει. Ρίχνουμε μέσα το καλαμάρι και το σοτάρουμε για 1 λεπτό. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη πιπεριά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook