21.06.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών ζητά ίση μεταχείριση όλων των εργαζομένων σχετικά με τις αποκοπές των εισφορών για το Γενικό Σχέδιο Υγείας.

  • Έτσι η τελική τους εισφορά στο σύστημα υγείας θα ανέρχεται στο 3.2%, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα πληρώνουν 1,7% και οι εργοδότες 1,85%.

  • Η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι. δεν μπορεί να συναινέσει επί της συγκεκριμένης τοποθέτησης και προς τούτου έχει αποστείλει σχετική επιστολή προς τον εξοχότατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

  • Να υπενθυμίσουμε ότι οι κυβερνητικοί υπάλληλοι δικαιούνταν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από καταβολής την Δημοκρατίας και η αποκοπή του 1.5% έχει γίνει αποδεκτή από τις συντεχνίες στα πλαίσια αλληλεγγύης κατά την περίοδο του μνημονίου.

11/01/19 21:15

ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ: Δεν θα αποδεχθούμε τη διπλή αποκοπή για σκοπούς ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών ζητά ίση μεταχείριση όλων των εργαζομένων σχετικά με τις αποκοπές των εισφορών για το Γενικό Σχέδιο Υγείας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «οι δημόσιοι υπάλληλοι, συμπεριλαμβανομένων και των νοσηλευτών, θα καταβάλλουν από τον ερχόμενο...

υγείαnews ·

Η ΠΑΣΥΚΙ δεν αποδέχεται την αποκοπή εισφορών για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από κυβερν. υπαλλήλους

Με ανακοίνωση της η Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών αναφέρει: «Με ιδιαίτερη έκπληξη ακούσαμε τις τοποθετήσεις του Υπουργού Οικονομικών στην μεσημβρινή εκπομπή της 10ης Ιανουαρίου 2019 που αφορούν το ύψος των αποκοπών που θα καταβάλλουν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι ώστε...

υγείαnews ·

Η ΠΑΣΥΚΙ δεν αποδέχεται την αποκοπή εισφορών για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από κυβερν. υπαλλήλους

υγείαnews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook