29.09.2020

  • Το δεύτερο σημείο που έθιξε ο Κουντρέτ Οζερσάι είναι ότι το άνοιγμα των Βαρωσών μπορεί να είναι εφικτό μόνο μετά την διεξαγωγή των απαραίτητων προετοιμασιών διεθνώς, και των διπλωματικών ενεργειών.

  • Πιστεύω ειλικρινά ότι θα το καταφέρω αυτό με την γνώση και την εμπειρία μου στη διπλωματία, την εξωτερική πολιτική και το διεθνές δίκαιο και γι’ αυτό έδωσα αυτή την υπόσχεση στον λαό.

  • Κοντολογίς είναι δυνατόν να στέκεσαι όρθιος χωρίς καβγάδες στις σχέσεις με την Τουρκία, συνομιλώντας, χρησιμοποιώντας την διπλωματία, την δύναμη της γνώσης, χρησιμοποιώντας το soft power, πρόσθεσε.

  • Από τη δική μου σκοπιά δεν είναι προεκλογικό υλικό 3-5 προτάσεων που έχουν αποστηθιστεί αυτό, είναι κάτι που θα αλλάξει το παιχνίδι (game changer) που μπορεί να υλοποιηθεί.

12/08/20 09:22

Οζερσαϊ: Προϋπόθεση η καλή προετοιμασία για άνοιγμα των Βαρωσίων

Ο κ. Οζερσάι στην συνέντευξη, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Κίπρις, αναφέρει ότι είναι ο ίδιος που έφερε το θέμα του ανοίγματος στο «υπουργικό συμβούλιο» και υιοθετήθηκε ως πολιτική της «κυβέρνησης» και συνέστησε την «επιτροπή απογραφής, που είναι στο τελικό στάδιο...

rikNews ·

Οζερσαϊ: Προϋπόθεση η καλή προετοιμασία για άνοιγμα των Βαρωσίων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook