19.09.2019

  • Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Οζερσάι είπε πως θα ήταν καλό εάν ο κ. Αναστασιάδης σταματούσε άμεσα να μιλά σαν να είναι ο μόνος ιδιοκτήτης του φυσικού πλούτου.

  • Εάν δεν μπορεί να υπάρξει ένας διαμοιρασμός με την έννοια του συνεταιρισμού, συνέχισε ο κ. Οζερσάι, τότε άμεσα θα πρέπει να συζητήσουν έναν γενικό συμψηφισμό.

  • Ο κ. Οζερσάι είπε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μίλησε για την πληθυσμιακή αναλογία 4:1 και πως στο παρελθόν είχε μιλήσει για συγκλίσεις που έγιναν και που θα γίνουν στο πλαίσιο μιας συνολικής, περιεκτικής λύσης.

  • Προσπαθούν να σφαιτεριστούν τα δικαιώματά μας Λέγοντας πως όταν θα υπάρξει λύση θα τα μοιραστούμε, είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθούν να σφετεριστούν τα δικαιώματά μας υπό τις παρούσες συνθήκες, σημείωσε.

18/05/19 11:17

Οζερσάι: Δεν θα αποφασίσει ο Αναστασιάδης πως θα διαμοιραστεί ο φυσικός πλούτος της Κύπρου

«Δεν είναι θέμα απόφασης μόνο του κ. Αναστασιάδη πώς θα διαμοιραστεί ο φυσικός πλούτος, δεν έχει ένα τέτοιο δικαίωμα», ήταν το σχόλιο του «υπουργού εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι, για τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, στο Euronews. Όπως μεταδίδεται...

Newsbomb ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook