20.01.2020

  • Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το Δικανικό Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Δεδομένων, ανέφερε ο κ. Σαββίδης, στελεχώνονται από εξειδικευμένα και έμπειρα μέλη.

  • Επιβάλλεται, λοιπόν, όπως όλοι, αρμόδιοι και συναρμόδιοι θεσμοί, συνενώσουμε τις προσπάθειές μας για την προστασία των κοινωνιών μας από την πανδημία του κυβερνοεγκλήματος.

  • Αυτός είναι και ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ σήμερα˙ για να συζητήσουμε το θέμα του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο και να εξετάσουμε την προοπτική ανάπτυξης νέων αντεγκληματικών μέτρων που θα προστατεύουν αποτελεσματικά τους συμπολίτες μας.

  • Όσον αφορά στο νομοθετικό πλαίσιο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, χαιρετίζω την Πράξη για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο που τέθηκε σε ισχύ τον Ιούνιο 2019.

07/11/19 12:45

Oσο εξελίσσεται η τεχνολογία, εξελίσσονται και οι κυβερνοεπιθέσεις

Oσο εξελίσσεται η τεχνολογία, εξελίσσονται και οι κυβερνοεπιθέσεις, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Γιώργος Σαββίδης  στην ημερίδα «Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο: απειλές και λύσεις» στη Λευκωσία, σημειώνοντας ότι αρμόδιοι και συναρμόδιοι φορείς θα πρέπει...

rikNews ·

Oσο εξελίσσεται η τεχνολογία, εξελίσσονται και οι κυβερνοεπιθέσεις

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook