20.02.2020

  • Εμείς που ακολουθάμε τις ομάδες μας παντού, εμείς που νιώσαμε στο πετσί μας την κρατική καταστολή δεν μπορούσαμε να μην αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές μας και να σταθούμε απέναντι από τα φασιστικά μέτρα που προωθούν.

  • Οι οργανωμένοι φίλαθλοι των ομάδων ΑΕΚ, Α ΕΛ, Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας, Απόλλωνα και Νέας Σαλαμίνας θα πραγματοποιήσουν ειρηνικές πορείες σε διαφορετικά σημεία, προκειμένου να δείξουν την αντίθεση τους.

  • Η κοινή ανακοίνωση των συνδέσμων: Μετά από συνάντηση όλα τα οπαδικά σύνολα του νησιού αποφασίσαμε όπως πραγματοποιήσουμε ταυτόχρονες ξεχωριστές πορείες ενάντια στο νέο αθλητικό τρομονόμο.

  • Ξεσηκώνονται οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων της πρώτης κατηγορίας, με σκοπό να σταματήσουν τις προθέσεις της ΚΟΠ και της Αστυνομίας για την έκδοση κάρτα φιλάθλου.

22/07/14 11:56

Οργανωμένοι: Στοπ στην κάρτα φιλάθλου

Ξεσηκώνονται οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων της πρώτης κατηγορίας, με σκοπό να σταματήσουν τις προθέσεις της ΚΟΠ και της Αστυνομίας για την έκδοση κάρτα φιλάθλου. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι των ομάδων ΑΕΚ, Α ΕΛ, Ανόρθωσης, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας, Απόλλωνα και Νέας Σαλαμίνας θα πραγματοποιήσουν...

sigmalive cyprus ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook