12.08.2020

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Εκπνέει την Τρίτη η εκεχειρία στη βόρεια Συρία, ενώ έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

  • Οι Κούρδοι μαχητές έχουν 150 ώρες, από σήμερα το μεσημέρι, για να αποχωρήσουν από την περιοχή, που περιλαμβάνει τη στρατηγικής σημασίας πόλη Μανμπίτζ και την Ταλ Ριφάτ.

  • Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, δημοσιοποιώντας λεπτομέρειες της συμφωνίας, ανέφερε ότι η Μόσχα εγγυάται την αποχώρηση των Κούρδων εντός 150 ωρών.

  • Πρόκειται, όπως επισημάνθηκε, για ανανέωση της διευθέτησης των Αδάνων του 1998 μεταξύ Δαμασκού και Άγκυρας, η οποία παρείχε ασφαλιστικές δικλείδες στην Τουρκία για τα σύνορά της με τη Συρία.

23/10/19 14:01

Ώρα μηδέν για τη βόρεια Συρία: Λήγει την Τρίτη η εκεχειρία

Εκπνέει την Τρίτη η εκεχειρία στη βόρεια Συρία, ενώ έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

typos cyprus ·

Συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν στο Σότσι

Λίγες ώρες πριν την εκπνοή της εύθραυστης κατάπαυσης πυρός στη βόρεια Συρία, συναντάται ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντιμίρ Πούτιν, στο Σότσι.

typos cyprus ·

Νέα εκεχειρία στη Συρία για 150 ώρες

Σε συμφωνία για τη βόρεια Συρία κατέληξε η συνάντηση του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Τούρκο ομόλογό του, Ταγίπ Ερντογάν, στο Σότσι.

typos cyprus ·

Συρία: Νέα εκεχειρία συμφώνησαν Πούτιν - Ερντογάν

Οι Κούρδοι μαχητές έχουν 150 ώρες, από σήμερα το μεσημέρι, για να αποχωρήσουν από την περιοχή, που περιλαμβάνει τη στρατηγικής σημασίας πόλη Μανμπίτζ και την Ταλ Ριφάτ. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, δημοσιοποιώντας λεπτομέρειες της συμφωνίας, ανέφερε...

rikNews ·

Συρία: Νέα εκεχειρία συμφώνησαν Πούτιν - Ερντογάν

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook