16.07.2020

  • Δεν ήταν ευχαριστημένος στο θέμα των στρατιωτικών γυμνασίων, είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος, ο οποίος εξήγησε ότι έλαβε χθες Πέμπτη την επιστολή αυτή, η οποία είναι πραγματικά πολύ όμορφη από την αρχή μέχρι το τέλος.

  • Ο Ρεπουμπλικάνος δισεκατομμυριούχος είπε επίσης ότι σκέπτεται να έχει μια τέταρτη συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, χωρίς ωστόσο να δίνει διευκρινίσεις, κυρίως για το χρονοδιάγραμμα.

  • Ο Τραμπ, ο οποίος μιλούσε στους δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, είπε ακόμη ότι οι ΗΠΑ και η Κίνα εξακολουθούν να επιδιώκουν μια εμπορική συμφωνία, αλλά δεν είναι έτοιμος να συνάψει μια συμφωνία.

  • Ο Αμερικανός Πρόεδρος είπε ακόμη ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να απέχουν από το να κάνουν δουλειές με τον κινεζικό γίγαντα τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Huawei Technologies.

09/08/19 21:34

'Όμορφη επιστολή' έλαβε ο Τραμπ από τον ηγέτη της Β. Κορέας

"Δεν ήταν ευχαριστημένος στο θέμα των στρατιωτικών γυμνασίων", είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος, ο οποίος εξήγησε ότι έλαβε χθες Πέμπτη την επιστολή αυτή, η οποία είναι "πραγματικά πολύ όμορφη από την αρχή μέχρι το τέλος". "Ξέρετε ότι ούτε και εμένα μου άρεσαν ποτέ", πρόσθεσε...

rikNews ·

'Όμορφη επιστολή' έλαβε ο Τραμπ από τον ηγέτη της Β. Κορέας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook