18.09.2019

  • Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τα αβγά και τα ασπράδια και με ένα σύρμα τα χτυπάμε να ομογενοποιηθούν.

  • Αφήνουμε το τηγάνι μας να ζεσταθεί καλά και ρίχνουμε λίγο βούτυρο κι έπειτα το μείγμα της ομελέτας μας.

  • Το μείγμα μας πρέπει να είναι πηχτό για να μπορέσουμε να το γυρίσουμε εύκολα στο τηγάνι, γι’ αυτό προσθέτουμε επιπλέον βρώμη αν το βλέπουμε αραιό.

19/08/19 00:06

Ομελέτα με βρώμη

Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τα αβγά και τα ασπράδια και με ένα σύρμα τα χτυπάμε να ομογενοποιηθούν. Έπειτα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί. Το μείγμα μας πρέπει να είναι πηχτό για να μπορέσουμε να το γυρίσουμε εύκολα στο τηγάνι, γι’ αυτό προσθέτουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook