19.02.2019

  • Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 3 Δεκεμβρίου το τριήμερο Συνέδριο-Colloquium για το μέλλον της Δημοκρατίας με συνδιοργανωτές το Agora Dialogue και το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση ADGI-INERPOST.

  • Κύρια ομιλητής στην τελευταία μέρα του συνεδρίου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Ελλάδας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου η οποία ανέλυσε την ανάγκη μεταρρύθμισης της ΕΕ.

  • Κώστας Γουλιάμος και ο πρώην αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Σωτήρης Μουσούρης, πρόεδρος του Συμβουλίου του ADGI-INERPOST.

  • Στην παρουσίαση των συμπερασμάτων συμμετείχαν εκ μέρους του Agora Dialogue η κα Άρτεμις Χατζηβαρνάβα (Principal, Financial Risk Manager, KPMG Limited, Cyprus) και ο Δρ Μανώλης Μελισσάρης (Legal and Political Philosopher).

06/12/18 14:09

Ολοκληρώθηκε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το τριήμερο Συνέδριο για το Μέλλον της Δημοκρατίας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 3 Δεκεμβρίου το τριήμερο Συνέδριο-Colloquium για το μέλλον της Δημοκρατίας με συνδιοργανωτές το Agora Dialogue και το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση ADGI-INERPOST. Τα συμπεράσματα του Colloquium...

ΠαιδείαNews ·

Ολοκληρώθηκε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου το τριήμερο Συνέδριο για το Μέλλον της Δημοκρατίας

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook